Mooi ingericht

Geopend op 1 mei 2018

Ruim, gezellig en vooral rustig!

De Zonnedaelkamer is nieuw ingericht en open vanaf 1 mei 2018. De kamer, voorheen 3 slaapkamers, is verbouwd tot één grote ruime kamer met nieuw meubilair. U slaapt op twee goede éénpersoon boxspring bedden. Als u komt zijn deze mooi opgemaakt. Verder heeft u uiteraard een eigen badkamer, een badmeubel met grote spiegel, een eigen wc, een douche in het bad en uiteraard een ligbad. Op het nieuwe leren bankstel, kijkt u heerlijk ontspannen naar de TV, aangesloten op de kabel. Aan het knusse keukenblokje, kunt u uw eigen ontbijt maken, koffie (Senseo)) en thee zetten. Ook is er een magnetron, koelkast en eierenkoker aanwezig. Uiteraard is er voor onze gasten gratis Wifi.

Bakker, slager en supermarkt op 150 meter.

Wij leveren u helaas geen ontbijt. Wel is alles aanwezig om zelf uw ontbijt te maken. 

Er is een koelkast, magnetron, eierkoker en uiteraard alles van servies en bestek.

Op 150 meter is er een SPAR supermarkt, een ambachtelijke slager en bakkerij. Ook zijn er in de kern van het dorp 3 restaurants, met als tip het Cafeetje, een gezellig restaurant met goede kaart en op vrijdagavond een “barhap”voor € 10,00. Elke week verrassend maar heerlijk.Maar ook waar u gezellig een borrel kan doen. Veel Oosterenders komen daar ook.

Perfect om te fietsen!!

Het eiland Texel is met uitstek gemaakt om te fietsen over onze goede fietspaden. Met ruim 140 kilometer aan fietspaden komt u langs duin, bos en strand. Ontdek de ongerepte natuur. Rustgevend alleen of met de hele familie.

Het natuurgebied Wagejot en de IJzeren Zeekaap liggen in de buurt en rond Oosterend zijn ook verschillende leuke wandelroutes uitgezet. Bijvoorbeeld de Historische Leitjesroute door het dorp.

Ook kunt u in de buurt (elektrische) fietsen en de “beroemde” loopfietsen huren. Wij vertellen u graag waar u dat kan doen.

Zonnedael WhatsApp Chat
Send via WhatsApp